. Дом за стари хора "Елегант", с.Мрамор, София

Дом за стари хора "Елегант", Мрамор, София

"Надежда и спокойствие за утрешния ден""Дом за стари хора Елегант в Мрамор" приема първите домуващи през пролетта на 2011 година. Всички ние, които работим тук, се стремим да осигурим не само добра грижа за възрастните хора, но и да подобрим качеството им на живот като съблюдаваме принципа за независим живот в семейна среда или близка до нея. Осигуряваме медицински, социални и образователни услуги за възрастни хора, както и санитарно-хигиенен режим на хранене.

Искаме хората, които живеят тук, да изпитват удоволствие от живота и да общуват пълноценно. Разполагаме с просторни и слънчеви стаи с кабелна телевизия, обширна дневна с трапезария и богата библиотека, голяма градина с пейки. Възможността за отдих и разходки в спокойната обстановка и чистият въздух допълнително запълват времето на домуващите с приятни емоциии и енергия.

Домът е въведен в експлоатация през 2007 година. Има топлоизолация, PVC дограма и локално парно с алуминиеви радиатори. 24-часовото видеонаблюдение гарантира спокойствието и сигурността на вашите близки, а денонощната скайп връзка прави възможна взаимната комуникация по всяко време. Предвидени са културни и развлекателни мероприятия за всички автономни хора с цел пълноценното им социализиране.

Дом за стари хора Елегант в Мрамор притежава Удостоверение за регистрация № 986-01 за предоставяне на социални услуги, издадено от Агенцията за социално подпомагане към Министрество на труда и социалната политика.

Последната събота на всеки месец е ден на Отворени врати – от 9.00 до 18.00 часа всички желаещи могат да видят условията и възможностите на живот, които предлага дом “Елегант” на своите домуващи.

Личността на възрастния човек се поставя в центъра на цялостната ни дейност!

Снимки
Видео
разгледай снимките
разгледай видеата